Hvem er vi?
Vil du på nett?

 

 
Velkommen til DyreWebben
- dyrenes Gule Sider!

Innhold:
DyreWebben er et nyetablert firma som har som mål å bli dyreverdenens "Gule Sider". Ved hjelp av DyreWebben skal det være enkelt for alle dyreeiere og dyreinteresserte å finne ut hvilke tilbud som finnes i deres nærområde. Dette kan du bli en del av hvis du velger å være presentert hos oss, til priser som er svært konkurransedyktige.

Alle har nå mulighet til å ligge gratis på DyreWebben. Vi tilbyr da oppføring på lokalsidene våre eventuelt med link til din hjemmeside. Du vil da kunne få med firmaets navn, adresse og telefonnummer. For å legge inn en gratis oppføring kan du fylle ut dette skjemaet.

For kr 75,- pr. mnd. legger vi ut en kort omtale av din bedrift på maksimalt 200 tegn i tillegg til oppføringen som er beskrevet over. Inkludert i denne prisen er også ubegrenset gratis annonsering på DyreWebben, og mulighet til å legge ut omtale av arrangementer i regi av din bedrift slik at flest mulig får vite om dem i forkant.

Vi lager også gjerne dine hjemmesider. Disse vil da ligge i tilknytning til DyreWebbens lokalsider, men du får likevel egen internettadresse dersom dette er ønskelig. Vi vil da lage sidene i tett samarbeid med deg og ut fra dine ønsker og behov. Disse sidene kan blant annet inneholde:

  • Logo. Logoen må sendes oss i elektronisk form via e-post, eller via vanlig post slik at vi kan scanne den inn.

  •  En presentasjon av ditt foretak, (Eks.: Kennelnavn, rase etc.) Her bør du selv være med å velge innhold. Du kan selv velge utforming på sidene dersom det er ønskelig. Ut fra dine opplysninger lager vi gjerne et forslag som ikke blir lagt ut på Internett før du har godkjent hele innholdet.

  • Internettadresse. Denne vil da bli: www.dyrewebben.com/navn_du_velger

En slik hjemmeside koster kr. 450,- å opprette, og deretter kr. 150,- pr. mnd. Den første måneden sidene ligger på DyreWebben er gratis.


Sidene kan også utvides med følgende tillegg
  •  Bilde kr. 50,-. Dette betinger at du sender oss bildet som skal brukes. Bildet kan enten sendes oss pr. post eller e-post. Dersom vi får bildet via post, scanner vi det, og sender det tilbake.
  • Prisliste for varer. Kr. 75,- pr. 15 varer. Oppdatering en gang. pr. mnd. er inkludert i prisen.
  •  Priser for tjenester. Kr. 75,- pr. 15 tjenester. Oppdatering en gang. pr. mnd. er inkludert i prisen.

Det er en stor fordel å være presentert på DyreWebben. For å få flest mulig besøkende til sidene våre, jobber vi hele tiden med å holde oss oppdatert om nyheter i dyreverdenen. Disse legger vi ut på nettet. I tillegg til faktasider, diskusjonssider og gratis annonsering for privatpersoner er dette et godt trekkplaster som fører til høye besøkstall. Dette fører igjen til at du blir sett av mange. I den nærmeste fremtid vil det også komme konkurranser og andre ting som vil gjøre det spennende å besøke oss. Etter hvert som vi blir presentert rundt omkring i landet, følger vi opp med å annonsere bl.a. i forskjellige lokalaviser, noe som har vist seg å ha god effekt på antall besøkende. Dette er en fordel for deg og bedriften din!!

 

Hvis du vil se på noen av de hjemmesidene vi har laget, kan du se på :

Copyright © 2000 [DyreWebben]. Med enerett.
Siste endring på siden: September 29, 2002